Windows XP SP2 (Dutch)


Ik heb in mijn referrals gemerkt dat ik nogal hoog scoor op google als mensen zoeken op Windows xp sp2 en dutch (ofte Nederlands).

Windows XP SP2 Dutch is beschikbaar voor download.

Let wel, deze download is groot (~260 MB) en is niet de aangewezen manier als je een enkele pc wil updaten. Deze download is voor systeem administrators die een heel park van Windows XP machines willen upgraden.

De beste manier om XP Service Pack 2 op te halen wanneer dit beschikbaar is, is met de functie Automatische updates in Windows XP. Bezoek de site Protect Your PC om Automatische updates in te schakelen via de volgende drie handmatige stappen en u krijgt SP2 automatisch.

Meer informatie in het nederlands over Windows XP SP2

update: aangezien ik zelf geen nederlandstalige Windows XP heb, kan ik niet nagaan of alles vlekkeloos verloopt. Als alles goed gaat, laat dan even wat commentaar achter. Indien je problemen zou hebben, probeer eerst eens de Windows XP Service Pack 2 (SP2) Support Center.

Indien je nog steeds problemen zou hebben, contacteer onze support:

Ondersteuning voor Windows XP SP2
Neem telefonisch contact met ons op wanneer u ondersteuning nodig heeft na installatie van Microsoft Windows XP SP2.
Let op: dit telefoonnummer kan alléén worden gebruikt voor Windows XP SP2 gerelateerde kwesties.

En laat me dan weten dat jij ook SP2 hebt.

Comments (2)
 1. Kurt Stichelmans says:

  Wel wel wel, dat is lang geleden, Rudi.

  Hoe is het met je? En met je zus?

  Jij werkt dus nog steeds bij Microsoft. Tja niet moeilijk als je elk jaar opnieuw hoort dat de medewerkers er zeer gelukkig zijn en dat Microsoft als bedrijf wel een zeer aangename werkgever is.

  Soit. Je weet toch nog wie ik ben? FF opfrissen: ooit deed ik iets in de IT bij ecom of the-ecorp. Ja, je frank is gevallen, denk ik.

  Je weet nergens ergens een openstaande betrekking voor me als syteembeheerder? Dat is natuurlijk maar een vraagje tussendoor 🙂

  mmm download van 260mb in 7 min, not bad.

  Alle ik moet er weer eens tegenaan. Het gaat je goed en doe ginds de groeten, ook al kennen ze me niet.

  ciao

  Kurt

  Mailen kan naar nospam@kurt.be

Comments are closed.

Skip to main content