Alt.Net Öresund anordnar Code Camp i Malmö 30:e augusti


Tillbaka från fem veckors mycket trivsam semester ser jag att Alt.Net gänget Oresund Alt.Net, med Magnus Mårtensson i spetsen, publicerat info om det Code Camp som de arrangerar på Malmö Högskola söndagen den 30:e augusti.

Tanken med Code Camp-formatet är att ge utvecklare möjlighet att träffas utanför arbetstid för att dela med sig av erfarenhet och kod - och samtidigt ha roligt tillsammans. Det bygger på att du som deltagare själv bidrar med ämnen för diskussioner, föredrag och gemensamma kodsessioner. The Dev Community har skrivit ett manifest som beskriver hur ett Code Camp kan vara.

Låter det intressant? Kolla in Alt.Net-sajten för mer info samt även det forum där du kan diskutera ämnen och upplägg samt anmäla om du vill hjälpa till att arrangera och sponsra eventet (tanken är att deltagande ska vara helt kostnadsfritt).

Comments (0)

Skip to main content