Microsoft sommarkollo hålls i år i Thailand


Finanskrisen sätter djupa spår tvärs över alla branscher, men på Microsoft Sverige och DPE har vi bestämt sig för att gå i bräschen för en vändning. Under parollerna “Vi ska satsa oss ur krisen” och “Where do you wanna go today?” så har vi beslutat oss för att låta alla våra sommarkollo-sessioner i sommar hållas på Kho Lanta, Thailand – i ett unikt samarbete med våra Thailändska evangelist-kollegor.

kholanta

Alla som anmäler sig (länk till anmälan kommer läggas upp inom kort) kommer att erhålla en biljett med Air Kazakhstan som vi lyckats förhandla riktigt förmånliga priser med och inkvartering kommer ske i grupper om åtta i bungalows direkt på stranden på Paradise Beach.

Sundudararami Kumari Padmanabhana, Technical Advisor, DPE, Kho Lanta, berättar: Vi har riktigt bra ute-konferenslokaler med specialanpassade projektorer från Canon som ger 16000 ANSI, fullt tillräckligt för att se även mörka powerpoint-slides i fullt dagsljus. I händelse av regn kommer seminarierna att hållas på "svenskstället” Håkans bar.


Comments (2)

  1. Mattias K says:

    Hej,  har det kommit några mer uppgifter om Sommarkollo 2009?

  2. Sommarkollo är i full gång att slutplaneras, information kommer att finnas på http://www.microsoft.se/sommarkollo – men den har inte kommit upp ännu

    Tyvärr blev det inget Kho Lanta 🙂 men däremot kommer flera av sessionerna att hållas både i Stockholm samt Malmö och GBG.

Skip to main content