Developer Summit 2009


Konferenssäsongen har verkligen dragit igång på allvar. TechDays blev en succé med två fullspäckade utsålda seminariedagar, nyheterna formligen sprutade ut från MIX09-konferensen i Las Vegas och i förra veckan hölls den mycket trivsamma, lite mindre och helt utvecklarfokuserade konferensen Scandinavian Developer Conference i Göteborg.

Själv körde jag en introduktion till .NET RIA Services på ScanDev, men jag hann också se en helt fantastisk dragning av Don Syme från teamet som utvecklar F#. Mycket inspirerande – efter den ville jag kasta all RIA och gränssnitsutveckling åt sidan och bara ägna mig åt att skriva parallelliserade asynkrona webcrawlers :-)  Kolla in den här inspelningen på Channel9 så förstår du varför.

Den 15-16 april är det så dags igen för årets upplaga av Developer Summit, som denna gång hålls på Sheraton Hotell i Stockholm. Ett antal workshops kommer även att hållas den 17/4 i Cornerstones lokaler i Danderyd, bland annat om testdriven webbutveckling med ASP.NET MVC och SharePoint Best Practices för utveckling och utrullning.

En riktig höjdare i år är att de får över BizTalk-übergurun Brian Loesgen som kommer tala om Microsofts nya våg av SOA-relaterade tekniker och OSLO samt göra en “Technical Drilldown into ‘All Things M’ ” – det ser jag mycket fram emot.

Själv kommer jag tala om webbutveckling på vår molplattform Azure och kollegan Johan Lindfors kommer berätta om hur du lyckas med Windows mobile och Windows Marketplace for Mobile.

Skip to main content