Hjältarna från GTSC på TechDays


Global Technical Support Center – eller GTSC som de själva gärna kallar sig – är en av de större avdelningarna på svenska Microsoft - men samtidigt något av en doldis, även bland oss som jobbar här. På svenska GTSC arbetar ungefär 40 tjejer och killar som är några av de skarpaste proffsen du kan hitta i världen när det gäller Microsofts utvecklings- och serverplattform.

Därför är det extra kul att de kommer att medverka på Techdays: både i form av ett särskilt spår där de håller ett antal intressanta föreläsningar samt genom att faktiskt sitta på plats i Västerås och arbeta ‘live’ med riktiga supportcase under konferensen.

Jag snodde med mig en kamera för att intervjua Stefan Hedström, enhetsansvarig på GTSC, om vad som händer på TechDays (i äkta Channel9-stil med skakig handhållen kamera):

Get Microsoft Silverlight

Du kan läsa mer om GTSC:s sessioner på TechDays-sajten.

Comments (0)

Skip to main content