Sten och Per Sundblad talar på TechDays


Vi har nyligen fått bekräftat att Sten och Per Sundblad kommer att hålla en presentation om serviceorienterad arkitektur på TechDays. De har haft vänligheten att stuva om i kursschemat för sin mjukvaruarkitekt-utbildning för att kunna komma till Västerås och medverka på konferensen, vilket jag naturligtvis tycker är jättekul.

Presentationen kommer handla om ‘The Isolated Conversation Pattern’ – ett arkitekturmönster som de arbetat fram ur riktiga kundcase och som de också talar om i sin utbildning. Här är en utdrag ur beskrivningen av sessionen:

“ Presentation av ett arkitekturellt och serviceorienterat mönster som löst påtagliga problem för företag som utvecklat serviceorienterade lösningar. Mönstret bidrar till att inte bara tjänst och konsument blir löst kopplade till varandra, utan också till att tjänstens konsumenter blir löst kopplade till varandra.”

Om du är det minsta intresserad av tjänsteorienterad arkitektur så är det här en session du inte ska missa.

Är du intresserad få senaste nyheterna om Techdays direkt på desktopen?

Kör du Vista kan du ladda hem en fiffig liten TechDays Sidebar-gadget, som dels visar en nedräkning till evenemanget startar, men som också visar senaste nyheterna om konferensen från ett antal bloggar:

TechDaysCountdown 

Laddas hem här.

Skip to main content