Obamas invigning sänds live med hjälp av Silverlight och dokumenteras i en gigantisk Photosynth-kollektion


Imorgon kl 17 ca svensk tid så startar installationsceremonin för Barack Obama i Washington D.C. Hela ceremonin kommer direktsändas på nätet av kommittén som håller i evenemanget. Det här räknar man med kan bli den mest sedda direktsändingen på nätet i världshistorien. Kul att de valde Silverlight och Windows mediaserver som plattform för direktsändningen!

untitled

Men nästan ännu coolare är att alla hundratusentals människor som är på plats under ceremonin kommer kunna ta en bild och skicka in till CNN.com som med hjälp av dessa kommer skapa världens hitills största Photosynth-kollektion. CNN’s programledare kommer sedan vrida och vända på synthen på en interktiv vägg i studion i direktsändning. Läs mer om det på http://cnn.com/themoment och på Photosynth-teamets blog.

Comments (0)

Skip to main content