TechDays för utvecklare/arkitekter/testare


Förra veckan var vi på MSDN/Technet frenetiskt syssellsatta med att pyssla ihop sessioner för TechDays09 – ett svårt och omfattande arbete, men naturligtvis en väldigt angemän utmaning att försöka få ihop över 90 otroligt spännande föreläsningar.

TechDays09 är en tvådagarskonferens som hålls i Västerås den 17-18 mars och som riktar sig både mot utvecklare, IT-proffs och IT-ansvariga. Eventet täcker in i princip allt av framtidens och nuvarande versioner av Microsofts produkter och teknologier för målgrupperna. TechDays är också lanseringsevent för Microsoft Online Services, vilket innebär att molnbaserade tjänster kommer att få stort fokus.

För dig som arbetar med systemutveckling, testning och arkitektur kommer det finnas en uppsjö intressant material att välja mellan. Några höjdpunkter som jag personligen inte vill missa är Ivar Jacobsson om hur du arbetar smartare, Scott Galloway om ASP.NET 4 och ASP.NET MVC, Alan Smith om ‘Dublin’ Processerver, Christian Wyer om infrastruktur i molnet och Best practices för WCF samt Chris Hedgates dragning om hur du går från duktig utvecklare till fantastisk.

Kolla in den fullständiga talarlistan här – inom kort kommer vi också publicera den fullständiga agendan. Missa inte den här möjligheten att gå på ett fullspäckat mini-Teched på hemmaplan!

Skip to main content