Internet Explorer 8 Beta 2 är nu tillgänglig


Du kan ladda hem och installera den här. Har du Beta1 installerad måste den först avinstalleras, kör du Vista ligger den under "Installed Updates", kör du XP tror jag den ligger under "Add/Remove Programs".


IE8 tillför massvis med ny funktionalitet som utvecklare kan dra nytta av: b.la. annat Accelerators (tidigare kallat Activities) och Web Slices. Vi kommer publicera mer material på svenska MSDN-webben kring det inom kort.


Om du inte har börjat titta på hur de webbsajter du förvaltar beter sig i IE 8 "Standards mode" så är det hög tid att börja göra det nu - du kan läsa mer om IE 8 och kompatibilitet här.

Comments (3)

 1. Vimpyboy says:

  Nästan rätt! 🙂

  Installationsprogrammet för Internet Explorer 8 Beta 2 tar automatiskt bort Beta 1 innan installationen fortsätter. Man behöver alltså inte ta bort det manuellt innan.

  Mikael Söderström

 2. Den gjorde inte det för mig, jag var tvungen manuellt avinstallera Beta1 innan – installationen vägrade fortsätta annars och sa åt mig göra det, så det måste bero på någon omständighet – men exakt vad vet jag inte //rob

 3. Vimpyboy says:

  Hmm. Jag slängde in det på Windows XP Pro. Hade Beta 1 innan och innan själva installationen började så stod det "Removing previous version of Internet Explorer" eller liknande.

  Får iaf hoppas att det blir smidigt när den släpps som RTW.

  /Mikael Söderström

Skip to main content