Visual Studio 2008 SP1 Beta tillgänglig


Igår gjordes en Beta-version av Service Pack 1 för Visual Studio 2008 och .NET 3.5 tillgänglig som bland annat innehåller en mängd förbättringar för WPF i form av bättre prestanda, en DataGrid-kontoll (jippiii!), Ribbon-kontroll samt en WebBrowser-kontroll. Den innehåller också en mängd andra förbättringar för WCF och webbutveckling samt möjligheten att skapa installationspaket med ett slimmat .NET-ramverk anpassad för klient-installationer.


Jag kommer dock att vänta med att lägga på den på min maskin eftersom den inte är kompatibel med Silverlight 2 Beta1 (se Scotts blog nedan för detaljer). Vill du testa SP1 för VS 2008 och .NET 3.5 så gör det i en testmiljö och inte på din produktionsmaskin.


Scott Guthrie och Tim Sneath har massvis med info kring vad som är nytt.

Comments (0)

Skip to main content