Silverlight 1.0 till max


Borta på Microsoft Studios har de roat sig med att klä Anders Hejlsberg i platå-skor och filmat honom tillsammans med Scott Guthrie för en mycket cool video-effekt demo skapad med Silverlight 1.0. Det är en filmsnutt där Anders och Scott går tillsammans ner för en korridor till musik med diverse grafik och effekter - men det som gör det så coolt är att effekterna inte är inkodade i filmen utan är realtids-overlays och du själv styr vilka effekter som ska läggas över - allt i perfekt synk med hur de går!


Silverlight1ToTheMAX


Tekniken de har använt bygger på att MediaElementet har 'Markers' som triggas i takt med att filmen spelas upp, faktum är att Chris Klug visade ett liknande tillvägagångssätt under MSDN Live i höstas. Skillnaden här är att de använder kod-baserad uppbyggnad av sina Markers.


Kolla in Silverlight 1.0 to the Max tillsammans med en bra förklarande artikel + källkod, för att se själva applikationen klicka på bannern med Anders och Scott uppe till höger.

Comments (0)

Skip to main content