Plötsligt händer det…


Det här trodde jag inte jag skulle behöva skriva - men: Johan Lindfors lyckades hålla tiden på alla sina pass idag (näst intill på sekunden) - snyggt jobbat!


Vår lanseringsroadshow har precis kick-startat hos Visma/SPCS i Växjö - det är jättekul att få vara ute igen och träffa utvecklare från olika delar av landet och få mängder med intressant feedback (och en hel del kniviga frågor).


Själv då? Jo, jag drog naturligtvis över på sista passet för dagen, när alla började längta efter mingel och något att dricka - och grämer mig lite över att jag inte hann blända alla med min Silverlight Deep Zoom-demo som det var tänkt...


Comments (3)

 1. tornblad says:

  Det var fruktansvärt tråkigt att vakna igår morse och känna att maginfluensan inte hade gått över. Hade verkligen sett fram emot att se roadshowen på hemmaplan.

  Lycka till med resten av er roadshow!

  / Anders T

 2. Synd du inte kunde komma, hade varit kul träffats. Maginfluensa är ju heltrist, krya på dig!!!

 3. tornblad says:

  Tydligen var det vinterkräksjuka som höll i sig nästan en vecka. Det kommer fler tillfällen. Jag måste ju jobba vidare med mina MCTS/MCPD, till exempel. I’ll keep in touch.

Skip to main content