Deep Zoom i Silverlight 2


En av de riktigt coola nyheterna som presenterades på MIX idag är en teknik i Silverlight 2 som heter Deep Zoom. Deep Zoom bygger på Microsofts Seadragon-teknologi och möjliggör oerhört snabb navigering i bilddata, oavsett hur stora bilderna är eller hur många bilder som du navigerar mellan.


 hardrock1


hardrock2


Det är svårt att med stillbilder och text beskriva Sedragon och Deep Zoom, kolla istället själv på Hard Rocks sajt och avdelningen för rock-memorabilia - där de scannat in hela deras kollektion av samlarobjekt från olika artister och gjort tillgänglig mha Deep Zoom: http://memorabilia.hardrock.com/ (kräver att du har Silverlight 2 Beta 1 installerad)

Comments (3)

  1. Det här trodde jag inte jag skulle behöva skriva – men: Johan Lindfors lyckades hålla tiden på alla sina

  2. Renault lanserar sin nya Laguna Coupé-modell med en riktigt snygg kampanj där de använder Silverlights

Skip to main content