Spridda iaktagelser tillbaka från semestern


Tillbaka på kontoret efter en veckas helskön solsemester där jag varit totalt frånkopplad ser jag att det hunnit hända en del saker, både på hemmafront och runt om i världen  • Bill Gates har annonserat ett samarbete med NBC om att använda Silverlight exklusivt för online-bevakningen av OS i Beijing. Kolla in Bill's keynote från CES-mässan (samarbetet nämns 35 min in).

  • ALM Live kör igång igen i vår med en serie halvdagsseminarier runt om i landet som koncentrerar sig på ämnen som berör hur man effektivt arbetar med IT-projekt

  • Vi har även börjat trumma för MIX-eventet i Las Vegas. Att besöka MIX är något du absolut ska överväga ifall du är intresserad av de senaste inom webb- och gränssnittsteknik. Tror det kommer annonseras en hel del nyheter kring våra Live-tjänster och andra spännande tekniker som Seadragon.

  • På tal om Seadragon så tog jag och Dag upp ämnet i det senaste MSDN-radioavsnittet som jag spelade in precis innan semestern.

  • Vi har släppt ett News Reader SDK för WPF. Om du har varit på något av våra seminarier om WPF har du kanske sett oss dema en nyhetsläsare i form av en WPF-applikation från tidningen New York Times . Nu kan du själv enkelt bygga en liknande applikation med hjälp av ett färdigt SDK - läs mer på Tim Sneaths blogg.

  • Sist men inte minst har jag fått Mikael Deurell som kollega på avdelningen! Mikael är inlånad från vår konsultverksamhet för att arbeta med  Team Foundation Server och Team system tillsammans med Dag König. Coolt indeed, Mikael är verkligen en person som brinner för utveckling i allmänhet och agila metoder i synnerhet - väkommen till DPE Micke!


Comments (0)

Skip to main content