MSDN Live i full gång


Igår startade vi MSDN Live Roadshowen i Umeå. Efter lite tekniskt strul i inledningen med en trilskandes projektor flöt dagen på med mycket intressanta föreläsningar från våra talare. Mathias Olausson talade sig varm för Visual Studio Team System, Patrik Löwendahl gjorde en briljant analys av de olika valen som nu finns för dataaccess i .NET, Fredrik Normén visade AJAX klientsides- och serverprogrammering och Christian Klug gjorde några fantastiska demos på Silverlight och Virtual Earth-integrering. Själv fick jag ett riktigt anfall av någon slags scen-dyslexi och allmän förvirring under sista passet och gjorde väl inte den mest sammanhängande presentationen och demon genom tiderna... Imorgon kör vi på biograf Skandia i Stockholm, vilket är lite "hemmaplan" för min del, sedan bär det av till Malmö på torsdag och Göterborg på fredag - det ska bli superkul.


 


 


 

Comments (1)

 1. magnusflisberg says:

  Hejsan!

  Jag vill tacka för en trevlig heldag i Stockholm igår på MSDN live! dagen blev fullspäckat med information som jag nu under ett par dagar ska behandla. Hoppas eran roadshow fortsätter med all lycka!

  Jag tackar även för priset, Samsung i600! ska testas och utvärderas noga! 🙂

  Hälsningar,

  Magnus Flisberg

Skip to main content