MSDN Live, MSDN Update och ALM Live


Det är mycket på gång just nu!


Nästa vecka kör vi vår stora roadshow där vi besöker Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg. Under hösten gör även något som vi kallar för "MSDN i din ort" där vi besöker ytterligare ett antal orter i samarbete med olika partners. Läs mer på Johan Lindfors blogg.


Veckan efter - torsdagen den 25 oktober - är det dags för MSDN Update och ALM Live igen. MSDN Update blir en djupdykning i dataåtkomst med nyheterna LINQ to SQL och ADO.NET Entity Framework. Föredragshållare är Johan Lindfors och Patrik Löwendahl från Cornerstone. Läs mer och anmäl dig här.


På förmiddagen samma dag anordrar kollegan Dag König ett nytt ALM Live och denna gång handlar det om effektiv källkodshantering med Visual Studio Team System. Föredragshållare är Mathias Olausson från Callista Knowledgebase. Detta seminarie hålls även i Göteborg och Malmö vid senare datum. Läs mer och anmäl dig via Dags blogg.

Skip to main content