Steve Ballmer på besök


Idag har Microsoft's VD Steve Ballmer varit på besök i Stockholm och hållit föredrag vid några olika tillställningar. Jag själv medverkade tillsammans med kollegan Daniel Akenine och Conny Berghald från RemoteX under en förmiddag arrangerad av IAMCP (International Association of Microsoft Certified Partners). Daniel talade om Software + Services (S+S) och hur det förhåller sig till andra populära S-akronymer som SOA och SAAS. Conny visade ett spännande exempel på en S+S-tillämpning och jag fick berätta om och demonstrera hur man kan uttnyttja vår Live Services-plattform. Därefter körde Steve ett pass som handlade om hur Microsoft ser på framtiden och Software + Services, dess påverkan på marknaden samt hur vårt eko-system av partners kan skapa nya möjligheter med S+S.


En mycket intressant och rolig förmiddag - men jag måste erkänna att det kändes lite extra pirrigt ställa sig på scenen när jag visste att nästa talare skulle vara Mr Ballmer... 🙂


 


 


 

Comments (0)

Skip to main content