Snygga demos på kontroller för Silverlight


Telerik, ett företag som specialiserar sig på att sälja kontroller som utökar ASP.NET och WinForms, har tagit fram en serie kontroller som de kallar RADControls for Silverlight.Spana in de supersnygga demos de satt ihop här (krävs att du installerat Silverlight Alpha): http://www.telerik.com/demos/aspnet/silverlight/Cube/Examples/RoomDesigner/DefaultCS.aspx

Comments (2)

 1. tornblad says:

  Ja, Silverlight är en väldigt intressant teknik – särskilt med tanke på hur lätt det är att dynamiskt skapa Silverlight-innehåll som kan vara databasdrivet och/eller bygga på externa datakällor.

  Jag har gjort ett par små Silverlight-försök – dels en webbplats för min sambos stall (http://stallberlin.se) som är helt Silverlight-baserad, men inte särskilt estetiskt tilltalande. =) Dels ett fotoalbum på min förenings sida (http://vaxjopoetryslam.se/gallery.aspx)

  Båda sidorna använder Picasa Web Albums som datakälla för foton. Helt klart en trevlig upplevelse att prova på Silverlight för första gången!

 2. Kul!

  Det är roligt att det börjar dyka upp många bra exempel på dynamiska webbgränssnitt och inte bara media-spelare – även om Silverlight verkligen…ehhh… skiner när det gäller det sistnämnda (ajj den var dålig… 😉

  Kommer du blogga om dina erfarenheter? Jag skulle vara intresserad av dina intryck av Silverlight, om du såg några speciella utmaningar osv.

Skip to main content