Imagine Cup


For første gang i mange år, har Microsoft Danmark valgt, at afholde en fysisk national finale i Danmark, som et led i Microsofts store globale teknologi konkurrence, Imagine Cup! Imagine Cup er i år delt op i tre kategorier; Innovation, Games og World Citizenship og ALLE studerende verden over kan deltage.

Man skal minimum være fyldt 16 år, og man kan enten deltage enkeltvis, eller i grupper af max 4.  Der er store præmiesummer på højkant i den Internationale finale, som i år afholdes i Seattle, for både første, anden og tredje pladsen i hver kategori, men vigtigst af alt; du får muligheden for at skabe dig et altafgørende globalt netværk med henblik på din fremtidige karriere!

 

Imagine Cup tilbyder muligheden for studerende på tværs af alle discipliner til at slå sig sammen og bruge deres kreativitet, passion og viden om teknologi til at udvikle app’s, spil og integrerede løsninger, som kan ændre den måde vi lever på, arbejder og leger. Til den danske nationale finale, skal hver gruppe have udviklet en færdig business plan, som udformes i en app ved at udnytte Microsofts platform og mange teknologier. Som en opbygning og hjælp til den endelig finale, afholdes der løbende tre små Online Challenges, som alle studerende kan deltage i uanset deltagelse i den endelige Imagine Cup finale eller ej. Alle kan deltage, og vinderen i hver kategori vinder USD 3000 pr. udfordring!

 

Så vil du være Microsofts nye Danmarksmester i app-udvikling med mulighed for avancering til Microsofts Internationale finale, som afholdes i Seattle i den sidste uge af juli 2014, så registrer dig online allerede i dag og vær med til at skabe den nye revolutionerende idé, som kan være med til at ændre dit liv! Læs meget mere på www.imaginecup.com og om hvordan du tilmelder dig de forskellige konkurrencer samt Imagine Cup!

 


Comments (0)

Skip to main content