SharePoint 2013 Bootcamp


SharePoint 2013 kommer med nye og meget forbedrede features til at udvikle, designe og holde styr på public-facing websites. Altså websites som kan ses af alle.

På det her event, som er forbeholdt udviklere med smag for standarder, browser verisoner og responsive web, kan du se og lære hvordan du netop får styr på, de forskellige nye og spændende muligheder SharePoint 2013 giver dig som udvikler.

 

Du vil altså i løbet af denne SharePoint 2013 Bootcamp lære, hvordan du udvikler websites ved hjælp af responsive web teknikker og samtidig få styr på hvordan du bruger SharePoint 2013s publishing muligheder. Udover det vil du høre og lære noget omkring hvordan du skal planlægge, designe og bygge websites ved hjælp af den nyeste funktionalitet i SharePoint 2013.

 

SharePoint 2013 bejler altså mere og mere til frontend udvikleren, og har oppet sig på tooling delen ift. at understøtte netop de scenarier, som bør være til stede i et moderne web miljø. Kom og oplev to rigtig dygtige talere, Josh Stickler og Fredrik Holm.

 

Eventet er teknisk.

 

Vi vil servere let morgenmad og frokost og efterfølgende byder vi på øl og snacks på Nørrebro Bryghus

 


Tilmelding, Agenda og talere kan ses på
https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032554912&Culture=en-DK&community=0


Comments (0)

Skip to main content