Masser af Windows 8 codecamps


 

4 dages code camp i Microsoft Developer Center i Vedbæk, 10-13/9 | 1-4/10 | 8-11/10.

Microsoft har netop frigivet Windows 8 i RTM og udviklerne står i kø for at udvikle apps til Windows 8. Her får du muligheden for, sammen med Microsofts egne udviklere, at bygge din eller din kundes kommende Windows 8 app.

Dig og dine kolleger får altså muligheden for at deltage i et specifikt Windows 8 udviklings event, der strækker sig over flere dage, hvor du får det eftertragtede Windows 8 værktøjssæt i din værktøjskasse.

Du får 3 fulde dage og 1 ”buffer” dag, fra kl. 8-17, hvor vi koncentrerer os om de vigtigste dele af Windows 8 udviklingsmiljøet og helt praktisk bygger en applikation, udfra en idé du selv har taget med på eventet.

Der vil være Windows 8 eksperter til rådighed som du kan spørge og få svar af, hvis du sidder fast i noget.

Det er gratis at deltage og der er tre forskellige datoer at vælge imellem, se fulde agenda og nærmere beskrivelse på en af nedenstående tilmelding links:  

10. sep. – 13. sep.

1. okt. –  4. okt.  

8. okt. – 11. okt.

3 dages gratis social og netværksvenlig WinRT code camp med Microsoft og Newz.dk.

Det er altså et 3 dags event, hvor man få muligheden for at bygge sin kommende Windows Metro app og bruge noget tid sammen med Microsoft for at få sparring og hjælp til at lære den nye og spændende udviklingsplatform.

Den 28., 29. og 30. september afholder Newz.dk og Microsoft i samarbejde en stor, lang weekend code camp, hvor du kan lære at udvikle Windows 8 apps med C#, .NET og Visual Studio 2012. Alle er velkommen og det bliver med garanti sjovt og meget lærerigt.

Vi mødes fredag aften, kl. 19.00, ved Arena Syd, hvor der vil være mulighed for at stille sine ting op og spise en bid mad. Kl. 20:30 går Microsofts egen udvikler Daniel Frost på scenen og gennemgår det som resten af weekenden skal omhandle, nemlig at kode for fuld gas.

Du kan se den fulde agenda og tilmelde dig på Microsoft events website.

Skip to main content