Otvorene registracije za StartupDNA konferenciju


Ukoliko živite u Banja Luci i razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa te želite čuti nešto više o iskustvima sa tržišta Bosne i Hercegovine i šire regije, onda će vas razveseliti informacija o održavanju StartupDNA konferencije u petak, 26. septembra, u prostorijama Narodne i univerzitetske biblioteke.

Organizatori navode da je StartupDNA konferencija koja cilja lokalni tehnološki sektor i dovodi govornike iz regiona, iz organizacija koje se bave podrškom biznisu, tehnološkim akceleratorima i kompanijama iz regiona. StartupDNA ima moderan format sa praktičnim pristupom koji omogućava učesnicima da formiraju radne grupe oko predavača i da komuniciraju direktno sa njima. Ovo nije tipičan ex-chatedra format – ovaj format je fokusiran na pitanja iz stvarne prakse od budućih preduzetnika prema predavačima koji posjeduju stvarno životno iskustvo i dokazanu stručnost u svijetu startupa.

Konferenciju su podržale kompanije Lanaco, Posao.ba i Microsoft, a da bi prisustvovali istoj, neophodno je da se registrirate putem ove web stranice.

Nakon StartupDNA konferencije, koja se održava u periodu od 12:00 do 17:00 sati, učesnici će moći da se pridruže aktivnostima tokom Noći istraživača koja će imati bogat večernji program, a na kraju ih čeka odličan provod uz žurku.

Comments (0)

Skip to main content