Prijavite se na MSCommunity Windows 8 Showcase


Lokalna MSCommunity zajednica za kraj godine priprema još jedan kvalitetan skup. Riječ je o skupu "Windows 8 Showcase" tokom kojeg će biti predstavljene nove Microsoft tehnologije i proizvodi iz segmenta namijenjenog krajnjim korisnicima.


Tako će po prvi put na lokalnom tržištu biti demonstriran Windows RT operativni sistem uz Microsoft Surface tablet te Windows 8: Flexible Workstyle prezentaciju tokom koje će biti prikazane mogućnosti Windows 8 operativnog sistema u različitim okruženjima. Konačno, tokom skupa će biti predstavljene i mogućnosti Windows Phone 8 platforme, a registrirani učesnici će imati mogućnost i da osvoje vrijedne nagrade, kao što su Windows 8 licence, Microsoft periferija, Windows Phone telefon itd.

Predavanja će održati Damir Dizdarević (Microsoft MVP) i Enis Šahinović (Microsoft, Technical Evangelist). Skup će se održati u četvrtak, 6. decembra 2012. godine u Švedskom amfiteatru Mašinskog fakulteta u Sarajevu, sa početkom u 11 sati, a za učešće je neophodno obaviti registraciju putem ove stranice. Vidimo se!

Comments (0)

Skip to main content