Osnivanje i prvi sastanak SharePoint user grupe 1SUG


U srijedu, 15. juna 2011 će se održati prvi sastanak user grupe 1SUG koja je u potpunosti specijalizovana za SharePoint tehnologije. Sastanak će biti održan kao Online meeting, a biće organizovano i praćenje ovog meetinga u Sarajevu i Banja Luci.

Satnica sastanka i teme
Sastanak počinje od 18 sati. Nakon uvodne riječi i predstavljanja 1SUG, planirano je održavanje dva tehnička predavanja na temu SharePoint-a.

  • “Predstavljanje UserGrupe” – Nenad Banović
  • “Šta je to SharePoint?” – Dragan Panjkov
  • “SharePoint 2010 as a Business Intelligence Platform for On-Premise and Cloud Data” – Adis Jugo

Kako pratiti sastanak?
Sastanak možete pratiti online, korištenjem besplatnog softvera Lync Attendee. Ovaj softver možete preuzeti sa Microsoft Download Centra http://bit.ly/LyncAttendee .
Nakon instalacije Lync Attendee-a, u web browser ukucajte (ili kliknite na) http://bit.ly/maYpfh. Ukoliko budete imali problema pri prijavljivanju na Online Meeting, pošaljite e-mail na bihdpe@microsoft.com.

Ukoliko ste u Sarajevu, možete pratiti sastanak iz konferencijske sale Microsoft-a BiH (možete se prijaviti preko MSCommunity foruma http://mscommunity.ba/forums/p/1292/4605.aspx#4605). Ukoliko ste u Banja Luci praćenje sastanka će biti organizovano u učionici 101 na Elektrotehničkom fakultetu.

Više informacija o sastanku i samoj 1SUG user grupi možete pronaći na www.1sug.com .

Comments (2)

  1. bhrnjica says:

    Tri teme to je malo previse u koliko ste zamislili da svaka traje 45 minuta. To je skoro 3 sata i bice previse. Mozda po 20 tak minuta svaki bilo bi Ok.

    Pozdrav i gledam vas online.

  2. Uvodna će trajati 15tak minuta, ove dvije druge po 45. Planirali smo da sve traje ukupno 2 sata, sa jednom pauzom.

Skip to main content