Pridružite nam se na konferenciji Microsoft TechDays 2011


Microsoft DevDays je konferencija koja obrađuje teme namijenjene programerima na Microsoft tehnologijama. Već tradicionalno se DevDays održava u maju, a ove godine DevDays ima i novo ime : Microsoft Tech Days.

Microsoft TechDays 2011 održava se 26. maja 2011. godine u Sarajevu.U programu je keynote i sedam prezentacija, a među temama su SharePoint, SQL Server, WCF, Visual Studio LightSwitch, Agile razvoj i Orchard CMS. Predavači su Karl Davies-Barrett (DPE Technical Lead za Multi-Country region u Microsoft CEE),  tri Microsoft MVP-a (Jasmin Azemović, Bahrudin Hrnjica i Ivan Pavlović), te Adis Jugo i Spaso Lazarević. Više informacija o predavačima možete pronaći na zvaničnom web sajtu konferencije www.mstechdays-cee.com

Konferencija se održava u prostorijama Hotela Sarajevo (Džemala Bijedića 169 A, Sarajevo), a kako je broj mjesta ograničen, neophodno se registrovati.

Registracija se može obaviti preko stranice http://bit.ly/TechDaysBiH2011 na kojoj se nalazi i detaljna satnica same konferencije. Pošto je broj mjesta ograničen, registracija je obavezna.

Comments (0)

Skip to main content