Dolazite li na konferenciju Microsoft Network 2011?


Microsoft Bosna i Hercegovina prvi put organizuje višednevnu konferenciju u Bosni i Hercegovini. Konferencija pod nazivom Microsoft Network održaće se 17. i 18. marta 2011. godine u Banja Luci. Preko 20 predavača iz BiH i susjednih zemalja će učestvovati u dvodnevnom programu, koji obuhvata predavanja iz četiri tematske cjeline:

  • Poslovna predavanja
  • Predavanja za IT Profesionalce
  • Predavanja za programere
  • Community track.

Više informacija o konferenciji, programu i predavačima možete saznati na web sajtu konferencije www.msnetwork.ba, te na Facebook stranici http://www.facebook.com/pages/MSNetwork/181048451938981.

U nastavku objavljujem kompletan tekst zvaničnog poziva:

Poštovani,
Posebna nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na našu prvu poslovno-tehnološku konferenciju Microsoft Network, koja će se održati 17. i 18.03.2011. godine u Banja Luci.

Sa velikim brojem prezentacija i studija slučajeva namijenjenih IT profesionalcima, programerima i menadžerima iz oblasti poslovne produktivnosti, IT infrastrukture i razvoja, kao i nadolazećih tehnoloških trendova, Microsoft Network će zasigurno biti konferencija koja se ne smije zaobići.

To će biti jedinstveni događaj na kojem ćete pored upoznavanja sa aktuelnim Microsoftovim i partnerskim rješenjima i IT trendovima, biti u prilici razmijeniti svoja iskustva, unaprijediti znanja i stvoriti nove poslovne kontakte.

Posjetite http://www.msnetwork.ba/, upoznajte se sa programom konferencije i prijavite svoje učešće. Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft Network iznosi 150 KM, a ako se registrujete do 10.03. ostvarujete popust od 50KM!

Are you a part of IT?

 

 

Skip to main content