Bouw Apps voor een Device.


Wij bieden wederom Developer telefoons aan voor succesvolle Apps in de Windows Phone Store.
Publiceer jij 3 of meer apps met meer dan 100 downloads in de Windows Phone store, dan maak jij kans op 1 van de onderstaande devices,
- 40 x Nokia Lumia 925
- 10 x Nokia Lumia 820

Makkelijker kunnen we het niet maken, hieronder volgen nog enkele regels en voorwaarden 🙂

  • De actie loopt tot 27 juni 2014 en je hebt dus tot 26 juni 11:59 Nederlandse tijd om alle Apps aantoonbaar te hebben gepubliceerd in de Windows Phone  Store.
  • De Apps dienen zichzelf wel te onderscheiden en geen kopie te zijn van reeds gepubliceerde Apps op het Windows Platform.
  • Apps gepubliceerd voor 5 mei 2014 komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Maximaal 2 devices per aflever adres en of developer account.
  • Omdat het gaat om Developer telefoons, zijn deze niet geschikt voor doorverkoop en behouden wij het recht de telefoon terug te vragen bij onregelmatigheden.  Uiteraard zijn wij er zo van overtuigd dat jullie ze heel graag willen testen en na gebruik zo tevreden zijn dat je er geen afstand meer van wilt doen.

 

Publiceer het aantal Apps in de Windows Phone Store met een in Nederland geregistreerd Developer Account en wacht op je meer dan 100 downloads . Neem contact met ons op via nlw8dev@microsoft.com en vermeld dat het gaat om de “Bouw Apps voor een Device Actie” met de volgende informatie in de body tekst.

- Volledige naam :
- Publisher ID :
- Publisher naam :
- Apps welke voldoen aan de gestelde voorwaarden inclusief URL
- Item naar keuze  :
- Aflever adres voor de eventueel gekozen item :
- Voeg screenshots toe van de developer portal ter bevestiging van het aantal downloads per app. :

 

Wij verwachten de Developer telefoons na 26 mei 2014 te gaan versturen aan deelnemers die hebben voldaan aan de gestelde voorwaarden, uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de  voorraad. Wij raden iedereen aan zo snel mogelijk de email met het bewijs naar ons toe te sturen, binnenkomst van de gegevens bepaald voor ons wie er recht hebben op hun keuze item. Op is op!

 

Voor het beginnen ontwikkelen voor Windows Phone en of Windows 8 kun je veel informatie vinden op www.microsoft.nl/start. Via http://apps.windowsstore.com/ kun je snel aan de slag gaan voor Windows Phone, let wel alleen inhoud toevoegen aan deze templates is niet voldoende om mee te dingen voor punten.

Op het blog van Rajen staan 2 posts (engelstalig) die helpen bij het ontwikkelen van de apps voor zowel Windows 8 als Windows Phone en voorbeeld code om  halen van de download aantallen te ondersteunen,
- Windows starting template helpt bij het starten (en gebruik maken van deelbare code) van een project voor zowel Windows Phone en Windows 8.
- ReviewNotifier NuGet package helpt bij het krijgen van reviews van je app wat kan leiden tot meer downloads.
Ook kun je elke 2 weken terecht bij ons op  kantoor voor hulp tijdens het App Spreekuur, lees hier https://aka.ms/appspreekuur voor wanneer de data en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Natuurlijk kun je met je  Apps ook meedingen naar de prijzen behorende bij het //www.publishwindows.com evenement. Een trip naar de Formule1 in de USA of een DevCave naar keuze.

Heb je nog een vragen of een idee, laat het ons weten en we helpen je graag. Neem hiervoor via nlw8dev@microsoft.com contact met ons.

Succes met het maken van jouw Apps op het Windows platform.


Comments (3)

 1. Roel says:

  De 100 downloads is dat in totaal alle 3 de apps of moet iedere app minimaal 100 downloads hebben?

 2. Rajen Kishna says:

  Hi Roel, de 100 downloads moeten voor elke app worden behaald.

 3. Pawnerd says:

  hm, ik neem aan dat nu te laat is om te beginnen. Ik had graag meegedaan.

Skip to main content