Bouw apps voor een Developer Phone of andere leuke prijzen


build_apps_for_devices

Ze zijn er en net als vorige keer verwachten wij dat jullie net zo enthousiast aan de slag gaan en dat wij snel moeten melden dat we door onze voorraad heen zijn. Wij bieden wederom Developer telefoons en andere items aan voor succesvolle Apps in de Windows Store of de Windows Phone Store.

Wij hanteren nu een punten systeem en deze worden punten toegekend voor een gepubliceerde app en de verder op beschreven voorwaarden. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor de beschikbare Devices of items. Om een app te laten kwalificeren verwachten wij dat deze ook actief gebruikt dient te worden en stellen daarom een minimaal aantal van 200 downloads per app.

De volgende lijst geeft aan hoe de punten zijn te verkrijgen:
- Windows 8 App met 200 downloads = 12 punten
- Windows Phone met 200 downloads = 8 punten
- Windows 8 + Windows Phone versie van eenzelfde App met ieder 200 downloads = 25 punten

Deze lijst zijn de toestellen en items die wij beschikbaar stellen en in te ruilen zijn  voor de behaalde punten:
- 35 x Nokia Lumia 925 = 100 punten
- 6 x Nokia Lumia 920 = 80 punten
- 8 x Nokia Lumia 820 = 50 punten
- 6 x ZuneHD 32GB = 40 punten
- 15 x Kinect Sports (Xbox game) = 20 punten
- 15 x Kinect Adventures (Xbox game) = 20 punten

Makkelijker kunnen we het niet maken, hieronder volgen nog enkele regels en voorwaarden 🙂

  • De actie loopt tot 15 december 2013 en je hebt dus tot 14 December 11:59 Nederlandse tijd om alle apps aantoonbaar te hebben gepubliceerd in de Store.
  • De Apps dienen zichzelf wel te onderscheiden en geen kopie te zijn van reeds gepubliceerde apps op het Windows Platform.
  • Apps gepubliceerd voor 14 oktober 2013 komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Maximaal 2 devices per aflever adres en of developer account.
  • Omdat het gaat om Developer telefoons, zijn deze niet geschikt voor doorverkoop en behouden wij het recht de telefoon terug te vragen bij onregelmatigheden.
    Uiteraard zijn wij er zo van overtuigd dat jullie ze heel graag willen testen en na gebruik zo tevreden zijn dat je er geen afstand meer van wilt doen.

Publiceer het aantal Apps met downloads wat tot het gewenst een aantal punten leidt in de Windows 8 of Windows Phone store met een in Nederland geregistreerd Developer Account. Neem contact met ons op via nlw8dev@microsoft.com en vermeld dat het gaat om de “Bouw Apps voor een Device Actie” met de volgende informatie in de body tekst.
- Volledige naam :
- Publisher ID :
- Publisher naam :
- Apps welke voldoen aan de gestelde voorwaarden inclusief URL
- Item naar keuze  :
- Aflever adres voor de eventueel gekozen item :
- Voeg screenshots toe van de developer portal ter bevestiging van het aantal downloads per app. :

Wij verwachten de Developer telefoons na 5 november 2013 te gaan versturen aan deelnemers die hebben voldaan aan de gestelde voorwaarden, uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de  voorraad. Wij raden iedereen aan zo snel mogelijk de email met het bewijs naar ons toe te sturen, binnenkomst van de gegevens bepaald voor ons wie er recht hebben op hun keuze item. Op is op!

Voor het beginnen ontwikkelen voor Windows Phone en of Windows 8 kun je veel informatie vinden op www.microsoft.nl/start. Via http://apps.windowsstore.com/ kun je snel aan de slag gaan voor Windows Phone, let wel alleen inhoud toevoegen aan deze templates is niet voldoende om mee te dingen voor punten.

Op het blog van Rajen staan 2 posts (engelstalig) die helpen bij het ontwikkelen van de apps voor zowel Windows 8 als Windows Phone en voorbeeld code om  halen van de download aantallen te ondersteunen,
- Windows starting template helpt bij het starten (en gebruik maken van deelbare code) van een project voor zowel Windows Phone en Windows 8.
- ReviewNotifier NuGet package helpt bij het krijgen van reviews van je app wat kan leiden tot meer downloads.

Ook kun je elke 2 weken terecht bij ons op  kantoor voor hulp tijdens het App Spreekuur, lees hier https://aka.ms/appspreekuur voor wanneer de data en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Heb je nog een vragen of een idee, laat het ons weten en we helpen je graag. Neem hiervoor via nlw8dev@microsoft.com contact met ons.
Succes met het maken van jouw Apps op het Windows platform.
Het AppTeam  

This post is also available in English through Rajen Kishna his blog, go here


Comments (0)

Skip to main content