Modern.IE – 3 maanden gratis gebruik BrowserStack


 

Als onderdeel van de modern.IE lancering is er een samenwerking gestart met BrowserStack – toonaangevend op het gebied van browser testing.

BrowserStack stelt developers in staat hun website te testen in welke browser en op welk Windows OS dan ook (ongeacht de hardware waar het op draait). Voor elke developer die een kijkje neemt op modern.IE bieden we bovendien drie maanden gratis gebruik van deze service aan.

modern.IE maakt de belofte waar om een plek te bieden aan developers waar ze eenvoudig toegang hebben tot applicaties en tools om websites volledig tot hun recht te laten komen en daarbij gebruikers de beste ervaring bieden. Klaar voor de test? Developers beginnen met het invoeren van hun website URL:

clip_image002

Binnen enkele seconden test modern.IE drie verschillende categorieën voor een optimale webervaring:

1. Vaststellen van problemen die voortvloeien uit oudere versies van IE

Oudere versies van IE beschikken niet over de laatste webstandaarden zoals HTML5 (die wel in IE9 en IE10 zitten) Hierdoor moeten developers twee verschillende codes schrijven, waarin oudere versies van IE vaak lastig te testen zijn. Deze wizard detecteert de problemen die een website ondervindt en biedt gelijk oplossingen. Dit tezamen met Platform Previews zorgt dat developers verschillende versies eenvoudig kunnen vergelijken. Uit privacy- en veiligheidsoverwegingen plaatsen we geen technische details op de website, maar deze zijn snel en kosteloos op te vragen bij het support team.

2. Webervaring in verschillende browsers en apparaten

De wizard biedt daarnaast advies aan de hand van innovatieve voorbeelden die inspelen op de toename van form-factors – mobiel, desktop, tablet en zelfs op grote tv-schermen. Door het implementeren van feature detection, coderen met CSS prefix, plug-in free en passende webdesign creëer je een consistente ervaring over alle platformen en bespaar je tevens tijd met kijk op het testen in verschillende browsers en apparaten.

3. Extra toepassingen voor Windows 8

Hier vind je suggesties voor browsen met touchscreens en het aanmaken van een fraaie Startscherm tegel. Wanneer developers op deze wijze gebruik maken van Windows, zal het zorgen voor een betere ervaring bij de gebruikers.

De wizard biedt geen volledige checklist, maar focust zich op de aspecten die een verschil kunnen maken in de algehele gebruikerservaring. De komende tijd zullen we modern.IE uitbreiden en verbeteren. We moedigen developers daarom ook aan hun feedback te delen.


Comments (0)

Skip to main content