5 redenen om naar TechEd Europe, Amsterdam te komen!


1. Een Persoonlijke leer ervaring

Teched biedt je de mogelijk diverse onderwerpen en leer methoden te personaliseren. Denk hier ondermeer aan Breakout sessies, Hands-On Labs en Birds of a Feather.

· Breakout Sessions: >300
· Hands-On Labs: >120
· Lunch sessions: >30
· Exam Cram Sessions: >15
· Birds Of a Feather Sessions: >12
· Workshops: 8
· Keynotes: 2

2. Netwerken.

Het is een gegeven dat je samen met vele andere “like-minded” aanwezig zult zijn op TechEd. Bekijk een overzicht van alle aanwezige (alleen mogelijk na registratie voor het evenement) en zoek de connectie op voorhand! Praat met personen uit de Microsoft Product Teams die de producten maken waar je dagelijks mee werkt. Praat met de Experts uit de industrie en leer van hun ervaring(en) bij het implementeren van oplossingen met Microsoft Technologie.

3. Producten en oplossingen

Er is geen betere manier om geinformeerd te raken over  Windows 8, Windows Server 2012, Windows Azure, System Center 2012, Windows Phone, Visual Studio 11  en nog veel meer. Doe ervaring op gebruik makende van de Hands-On Labs of met de Demo plekken die overal te vinden zijn op het evenement. Zie hoe de producten werken,

Zien is geloven Smile

4, Certificeren

Of je nu net begonnen bent met het behalen van Microsoft certificaten, of je hebt er al vele binnen, tijdens Teched Europe is de mogelijkheid om te starten of nog enkele toe te voegen niet te missen.

Gratis MCSE: Private Cloud examens en verschillende die gedaan kunnen worden met 30% korting. Met de aanwezigheid van Microsoft Learning en Certification in de Connect Lounge en Study Halls is er voldoende mogelijkheid tot het verkrijgen van informatie, het proberen van producten of te praten met training experts.

5. Tijd om te leren

Vandaag de dag is het al druk genoeg, alle informatie is online beschikbaar maar we hebben geen tijd dit te consumeren. Gun jezelf voldoende tijd zonder afleiding met een focus op het verkrijgen van informatie geleverd door experts!

Door deel te nemen aan het evenement geeft u uzelf de mogelijkheid voordeel te verkrijgen op alles wat het evenement u heeft te bieden.

Comments (0)

Skip to main content