Lead Enterprise Architect Program (LEAP)


Het doel van LEAP is om de kennis van en het inzicht in Microsofts software portfolio voor de groot zakelijke (of ‘Enterprise’) markt te vergroten bij zowel ervaren als aankomende ICT-architecten. Niet alleen komen de voornaamste Microsoft technologieën afzonderlijk aan bod, maar ook de relatie van die technologieën tot elkaar en bedrijf kwesties die ermee geadresseerd worden. Naast Microsofts technologieën die vandaag beschikbaar zijn, komen de visie, missie, strategie en roadmap van Microsoft aan bod in dit programma. LEAP is geen architectuurprogramma, maar wel een programma voor ICT-architecten. Het programma is er op gericht om de bestaande kennis en ervaring van deze architecten aan te vullen met relevante kennis van Microsofts technologieën, Microsofts visie op de toekomstige ontwikkeling van software technologieën en Microsofts visie op technische software architectuur.

 

Het lokale programma bestaat uit diverse 2 masterclasses tijdens 3 bijeenkomsten waarin telkens een specifiek thema centraal staat en welke Microsoft technologie(en) en het thema adresseren. Over het algemeen beginnen de masterclasses om 14.00 en zal om 19.00 uur worden afgesloten met een diner en borrel.

De masterclasses zullen plaatsvinden bij Microsoft te Schiphol op onderstaande data:
- 10 april 2012
- 16 april 2012
- 15 mei 2012

Het programma wordt afgesloten met een bezoek aan de campus van Microsoft die gevestigd is in Redmond, Washington. Daar worden de toekomstige roadmap en diverse (technische) architectuurvraagstukken besproken door de architecten van Microsoft.  Vertrek vanaf Schiphol naar de Microsoft Campus zal plaatsvinden op 28 mei en de terugvlucht op vrijdag 1 juni (aankomst Schiphol zaterdag 2 juni).

Inschrijven kan via de LEAP pagina en gebruik makend van de aanmelden optie.

Comments (0)

Skip to main content