GeekNight, 16 Feb, Den Haag


 

GeekNight logo

Het leukste gratis tech-event van het jaar
16 februari 2012

GeekNight is de ‘place to be’ voor knappe koppen zoals jij waar je kunt leren én proberen. Met meer dan 20 korte sessies over o.a. HTML5, hoe te beginnen met het bouwen van een mobiele app voor iOs, Android of Windows Phone. Hoe kun je geld verdienen met maken van app’s? Kom kijken naar flitsende Windows demo’s en wat programmeren nou zo leuk maakt.

Of ga lekker zelf aan de slag in de Geek Dungeon. Ontdek de nieuwe gadgets zoals de Nokia Lumia, nieuwe spellen met de Xbox Kinect of neem een kijkje in het heelal met World Wide Telescope & Kinect. Je kunt er je ook laten verrassen door de wereld van robotics aangestuurd door software.

Ontdek tijdens Appathon, powered by Appsterdam, wie in een dag de beste en mooiste app voor Android, iPhone of Windows Phone weet te ontwikkelen.

Laat de geek in je los!


Comments (0)

Skip to main content