Delen is vermenigvuldigen


 

techdays_logo

descriptors-algemeen

Als ontwikkelaar doe je de dingen het liefst op je eigen manier. En gelijk heb je. Je laat je graag inspireren door andere ontwikkelaars wereldwijd. En bij een briljante codevondst houd je wel van een beetje copy/paste. Het is toch geweldig om geïnspireerd te worden door andere ontwikkelaars? En dat geldt andersom natuurlijk ook.

Delen = vermenigvuldigen

Maak de dotnetcommunity in Nederland deelgenoot van je vondsten, ontwikkelskills, tips en tricks. Schrijf er een artikel over. We helpen je daarbij. Etaleer je kennis, je ervaringen en code of crosslink je eigen blog. Je .netwerk vergroten doe je alleen met z’n allen. Durf! En deel.

Je kennis delen op dotnetmagl.nl werkt heel simpel.

En je maakt ook nog eens kans op gratis toegang voor én een VIP-pas voor TechDays 2012; het grootste event voor ontwikkelaars! TechDays!

Schrijf en post en artikel, link je eigen blog of start een blog. Doe dat vóór 27 januari 2012. Dan laten wij je uiterlijk 3 februari 2012 weten of je één van de gelukkigen bent.
Ga naar dotnetmag.nl

 
 

Comments (0)

Skip to main content