Build Windows evenement–13-16 september 2011, Anaheim, VS


 

BUILD

Van 13 tot en met 16 september 2011 wordt in Anaheim in de Verenigde Staten het Build Windows evenement  gehouden. Dit evenement vervangt het bekende Professional Developer Conference (PDC). Het hoofdthema mag duidelijk zijn: Windows, en dan wel Windows 8 natuurlijk.

Op dit evenement leer je bijvoorbeeld hoe je applicaties kan maken die ‘touch’ ondersteunen. Belangrijk hierbij is dat de gebruiker uiteindelijk het best geholpen wordt om gewenste taken uit te voeren en benodigde data te vinden en eventueel te bewerken.

Nieuw is ook de aandacht voor HTML5 en de web technologiën die daarbij horen. Ook hiermee kunnen apps worden gebouwd voor Windows. Daarbij hoort ook aandacht voor de nieuwe versie van Internet Explorer, versie 10, die nu gebouwd wordt en al getest kan worden.

Het evenement is dus vooral gericht op ontwikkelaars, maar kennis van het Microsoft platform is niet een must … er kan immers ook gebruik worden gemaakt van meer algemeen bekende web technologiën.

Windows 8 belooft veel nieuws en goeds, waarbij optimaal gebruik gemaakt zal worden van het device wat gebruikt wordt. Hierdoor zal het zeker inspiratie zijn voor een nieuwe reeks van hardware devices en software oplossingen.

Je kan je nu registreren voor dit evenement. Als je voor 1 augustus registreert is er zelfs een korting van $ 500,-.


Comments (0)

Skip to main content