Volg de keynote(s) van het MIX11 evenement Live!


 

Interesse in de laatste ontwikkelingen van Internet Explorer, Windows Phone en Silverlight?, zorg dat je de livestream niet mist en zet deze in je agenda (.ics). De stream begint om 18:00 Nederlandse tijd en deze zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Via https://channel9.msdn.com/events/ch9live/mix11 kun je al een voorproefje krijgen wat er allemaal op MIX11 te zien zal zijn.

De Silverlight en Expression Insider gebruikers groep, Sixin, organiseert een bijeenkomst voor haar leden bij Macaw, wil je ook aanwezig zijn? volg dan deze link Sixin MIX11 LiveStream voor meer informatie en voor de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanaf deze bijeenkomst zullen via Twitter (hashtags #mix11 en  #mix11nl) de stream voorzien van commentaar met diverse leden van de Sixin gebruikersgroep.

Comments (0)

Skip to main content