Techdays2011 – Den Haag, “Ask The Experts” en “Community Lounge”


 

TechDays is hét jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals en Software Developers.

DevDays voor de developer, TechNet_Live voor de IT-professional en GeekNight voor iedereen met een passie voor technologie, zijn samen ondergebracht in TechDays 2011. Met vele tientallen interactieve sessies biedt TechDays u nu meer mogelijkheden om in korte tijd diepgaande kennis op te doen van de nieuwste technologische ontwikkelingen in uw vakgebied. Vergroot uw expertise in implementatie, onderhoud, beheer en development van Microsoft-oplossingen, netwerk met andere professionals en leer hoe u de nieuwste technologieën snel en voordelig in uw organisatie kunt inzetten.

 

Tijdens zowel het Technet_Live onderdeel als het Devdays onderdeel van Techdays2011 zullen de communities, experts en de MVP’s een belangrijke rol spelen. Deze invulling is verdeeld over “ Ask The Experts” en de “Community Lounge”.

 

Ask the Experts Area

Techdays biedt een keur aan sessies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Naast het volgen van de reguliere sessies zijn er ook experts bij wie u met specifieke vragen terecht kunt. Hebt u vragen of wilt u gewoon wat ervaringen delen met een Expert over een specifiek product of technologie dan helpen de community Experts in het Ask The Expert Area u graag verder. De “Ask The Experts” stands worden bemand door diverse gebruikers groepen en Most Valuable Professionals.

Tijdens Devdays zijn er Experts voor producten zoals Visual Studio, Silverlight & Expression, LightSwitch, Windows Phone 7, SharePoint, Database en Web. Ook als u een vraag hebt over een ander onderwerp kunt u bij de Experts terecht.

Tijdens Technet_Live zijn er Experts voor producten op gebied van Virtualisatie, Cloud, Management, Client, Server, Productivity, Security en Phone. Ook als u een vraag hebt over een ander onderwerp kunt u bij de Experts terecht.

Op Techdays hoeft geen vraag onbeantwoord te blijven

 

Community Lounge

In het Community Lounge staan de vertegenwoordigers van de Nederlandse developer en IT Professional community waaronder SDN, VBCentral, Wazug, DotNed, SQLPass, Sixin, NGN, System Center UG, Hyper-V UG, Unified Communication UG en nog vele andere Het is bij uitstek de plek voor het ontmoeten van de sprekers, community experts en leiders van de diverse gebruikers groepen, of gewoon “socializen” met collega ontwikkelaars. Tevens zal in dit gebied gedurende de gehele dag diverse activiteiten plaats waaronder een “Community Quiz” en Unconference vanuit de gebruikers groepen, het Dotnet Magazine en Technet Magazine zullen u alles vertellen over beide magazines alsmede hoe u zich als auteur kunt aanmelden. Uiteraard ontbreekt ook het het Most Valuable Professional programma niet!

 

onderdeel in de community lounge zijn ook,

Community Quiz

U kunt deelnemen aan de community quiz voor het winnen van prijzen en wellicht eeuwige roem, voor deelname dient u door gebruik te maken van de Microsoft Tag Reader en de diverse code woorden die zich verspreidt vinden tussen de verschillende sponsoren en Ask The Experts gebied. Heb je de code woorden begeef je dan snel naar de Community Lounge, de eerste 5 juiste aanmeldingen kunnen meedoen aan de quiz die zal plaats vinden tijdens de lunch pauze.

 

Unconference

Tijdens de kleinere pauzes in de ochtend en middag is het mogelijk het podium te betreden voor een korte “Unconference” voor meer informatie hoe dit vornm moet krijgen verwijs ik naar “Unconference Blog” De aanwezige communities zullen dit faciliteren en bij interesse voor deelname, kom langs in de community Lounge en zij helpen u graag verder.

De Communities en Experts zien u graag tijdens Techdays2011

 

GerverMSFT
Gerard Verbrugge | @Gervercom

Comments (0)

Skip to main content