CodeCamp Nederland en SharePointSaturday Holland


Tijdens deze dag namen de diverse communities “Software Development Network” ( SDN), Stichting DotNed (Dotnet), Silverlight & Expression insiders (Sixin) , “VBCentral Nederland” (VBCentral) en de “Dutch Information Worker User Groups” (Diwug) het voortouw om zowel CodeCamp als SharePointSaturday in Nederland te organiseren.

Op 26 maart in Utrecht vonden zowel Code Camp Nederland  als SharePoint Saturday Holland plaats in Hotel Mitland in Utrecht.

image     image

Veelal is de toegang tot dit soort evenementen gratis waardoor een mooie gelegenheid om kennis te vergaren, connecties te maken met mede enthousiastelingen maar ook zeker met de organiserende gebruikersgroepen. Met ongeveer 200 deelnemers is de opkomst zeer goed en zorgt voor een gezellige bedrijvige sfeer.

Invulling aan CodeCamp Nederland onder andere met de volgende sessies en sprekers,

 • LightSwitch. Een intro voor developers door Stefan Kamphuis
 • Expression blend for Developers door Timmy Kokke
 • Multi-touch; state of the union door Dennis Vroegop
 • Een Silverlight 4 desktop player voor Uitzending Gemist door Pascal Haakmat

 

Invulling aan SharePoint Saturday Holland met de volgende sessies en sprekers,

 • Knowledge Networking met SharePoint 2010 door Maarten Eekels
 • Van Proof of Concept naar Intranet door Ton Stegeman
 • Silverlight in SharePoint door Wouter van Vugt
 • Uitdagingen in het bouwen van Internet-facing websites in SharePoint 2010 door Waldek Mastykarz

 

imageimageimageimage

Een hartelijk welkom, vakkundige sprekers, veel bezoekers en “bedrijvigheid”.

image

Uiteraard gaat onze dank uit naar de communities die zich hebben ingezet om dit evenement te laten plaats vinden. Naar de lezer van deze blogpost , “wellicht tot volgend jaar?” of bij een van de communities.

GerverMSFT
Gerard Verbrugge | @Gervercom

Comments (1)

 1. Global says:

  We geven individuele leningen en publieke leningen, zoals bedrijf leningen, commerciële leningen, investeringen leningen, en nog veel meer. Met korte en lange termijn diensten schema en ook met een betaalbare rente van slechts 3%. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ons op via e-mail (info@roladfe.de.be) en we zijn verplicht om u van dienst zijn.

Skip to main content