Endnu mere Office, endnu flere enheder


I dag markerer endnu et spændende skridt for vores Office-brugere. Vi løfter nemlig sløret for nye Office-apps til iPad, iPhone og Android-tablets, som giver vores brugere mulighed for at være endnu mere produktive fra deres mobile enheder.

Hvor oprettelse og redigering af dokumenter, Excel-ark og præsentationer tidligere kun har været muligt med et Office 365-abonnement, bliver simpel redigering og oprettelse af nye dokumenter nu muligt i de nye Office-apps til iOS og Android. Dermed giver vi vores brugere endnu flere muligheder for at gøre brug af det Office, de kender.

Helt konkret kan vi i dag introducere følgende:

  • Nye Office-apps til iPhone, hvor Word, Excel og PowerPoint nu bliver tilgængelige i samme brugervenlige touch-optimerede versioner, som brugerne kender fra deres iPad. De nye apps kan hentes i dag
  • Opdaterede Office-apps til iPad, som giver udvidede funktioner i Word, Excel og PowerPoint. Opdateringerne kan hentes fra i dag
  • Preview-versioner af Office-apps til Android-tablets, hvor brugerne har mulighed for at tilmelde sig et preview-program, og hente Word, Excel og PowerPoint til deres tablets. Vi forventer at have de endelige versioner af Office-apps til Android-tablets klar i starten af 2015. Man kan registrere sig til preview-programmet i dag via aka.ms/signupnow
  • En ny touch-optimeret version af Office til Windows er i støbeskeen, og bliver udviklet til Windows 10.

PowerPoint til iPad.

Freemium vs. Premium
De nye apps til iOS og Android giver brugerne mulighed for læse dokumenter, oprette nye dokumenter, foretage rettelser i dokumenter – såsom at ændre tekst, formatere, indsætte billeder, indsætte formularer, diagrammer, overgange og animationer. Samtidig kan man arbejde med sine dokumenter direkte i OneDrive eller Dropbox.

Hvis man som bruger ønsker den fulde oplevelse på en iPad, iPhone eller Android-tablet, vil det fortsat kræve et Office 365-abonnement, som giver ubegrænset storage i OneDrive og mulighed for avanceret redigering af dokumenter, Excel-ark og præsentationer– herunder Track Changes, WordArt, billedeffekter, pivottabeller, Presenter View med speakernotes.

Office som platform
Dagens udmelding kommer i forlængelse af den udvikling, vi som virksomhed har været igennem det sidste års tid, hvor produktivitet og platforme er det centrale i vores produktudvikling.

Med dagens udmelding ønsker vi at gøre vores brugere i stand til at være produktive – til at bruge det velkendte Office de holder af, uanset hvilke mobile enheder de foretrækker. På samme tid viser vi styrken i Office som en platform, der går på tværs af alle styresystemer, og som en platform, vi konstant udvider med integrationen af nye teknologier.

Office facts

  • Office bruges i dag af mere end 1 mia. mennesker over hele kloden
  • Office til iPad er downloadet mere end 40 mio. gange
  • Office 365 Home og Office 365 Personal har i dag mere end 7,1 mio. abonnenter

Læs mere om vores nye Office-apps på Official Microsoft Blog og på vores presserum for Office på Microsoft News Center.

 

Vh. Aaren Ekelund, divisionschef for Microsoft Office (aaren.ekelund@microsoft.com)

Skip to main content