Fire skarpe om Surface Pro 3


I dag lander Surface Pro 3 i butikkerne – hvad skal du især glæde dig til, og hvorfor bør du overveje den som din næste laptop? Vi har stillet fire skarpe til Surface-chefen, Martin Thorning Hansen.

 

 

Hvad glæder du dig særligt over ved dagen i dag?
Vi er nu klar til at præsentere den tredje generation af Surface – og jeg synes virkelig, der er sket meget siden den første generation. Jeg synes, vi med Surface Pro 3 kan præsentere den perfekte kombination af en letvægts-laptop og en tablet, som på den ene side er det perfekte arbejdsredskab og på den anden side inviterer til ”leg”. Vi har set er par anmeldelser i den danske presse allerede – og deres dom har været overvældende god. Nu er jeg spændt på at se, om brugerne er enige!

 

Hvad er ifølge dig de største nyheder i Surface Pro 3?
Skærmen er klart den største nyhed. Surface er vokset til 12” og det gør alverden til forskel, når man bruger Surface Pro 3 som arbejdsredskab. De tidligere generationer af Surface var 10”, og det var ganske enkelt for småt for mange, når man gerne vil bruge Surface som en ”rigtig” laptop. Og selvom Surface Pro 3 er blevet større på dimensionerne, er den samtidig blevet lettere og slankere. Det betyder meget, når man, som jeg, er meget på farten i løbet af dagen.

Den medfølgende pen er også virkelig genial – med den bliver Surface Pro 3 et ret unikt arbejdsredskab for mange. Integrationen til OneNote gør Surface Pro 3 til det perfekte noteredskab, hvis man er typen, som tager håndskrevne noter. Og hvis man arbejder kreativt med grafik og tegnekunst, så har man lige pludselig en tegneplade med virkelig høj præcision integreret direkte i sin computer, og det åbner op for nogle ret spændende og nye brugerscenarier.  

Endelig er Surface Pro 3 blevet meget mere fleksibel og brugervenlig, fordi vi har designet Kickstand’en (integreret støttefod) helt anderledes her i tredje generation. Tidligere var der begrænsede indstillinger, så hældningen på skærmen var begrænset. Nu kan man indstille den fuldstændigt frit – det betyder rigtig meget for brugervenligheden og ”laptop-fornemmelsen”.

 

Hvem skal købe Surface Pro 3?
Hvis man er typen, som er meget på farten og gerne vil have sin laptop ved hånden, så er Surface Pro 3 en fornøjelse at have med, fordi den vejer så lidt (lige under 800 gram) – og så fylder den jo også en del mindre, end langt de fleste letvægts-laptops på markedet. Og hvis man også er typen, der ofte har både en laptop og en tablet med sig i tasken, så er Surface Pro 3 et særligt fedt produkt – fordi man får begge dele i én enhed.

Og så kan man jo købe Surface Pro 3 i flere konfigurationer. Den billigste model kommer med en Core i3-processer, hvilket er fint til f.eks. en studerende, som har brug for en laptop til skriveopgaver og den slags i skoleregi – og som i fritiden bruger den til Netflix, webbrowsing, sociale medier og anden underholdning. Den dyreste model kommer med en Core i7-processer og 8 GB RAM – som jo nok henvender sig mest til det professionelle segment, hvor der skal køres tunge programmer og særlige line-of-business apps. Og hvis man har en arbejdsdag, der både foregår ved skrivebordet og rundt omkring til møder, kan man kombinere Surface Pro 3 med dockingstationen – så har man, synes jeg, den ultimative arbejdsmaskine.

 

Beskriv Surface Pro 3 med én sætning?
Surface Pro 3 er en laptop og tablet i én.

 

Surface Pro 3 kan købes i dag via Microsoft Store og i butikker landet over, herunder hos Bilka, ComputerCity, Elgiganten, Expert og FONA. Erhvervskunder kan købe Surface Pro 3 hos Atea, Dustin, KMD og SoftwareONE. Læs mere om Surface Pro 3 på surface.com

Microsoft Danmark PR (a-kaprie@microsoft.com)

Skip to main content