Microsoft Dynamics nytænker og forener forretning og IT


Over 11.000 CRM- og ERP-entusiaster deltager i disse dage på Microsofts konference for forretningsløsninger, Convergence, i New Orleans, hvor Microsofts nyheder inden for forretningssystemer præsenteres.

Over 100 danske kunder og partnere deltager på Microsofts hidtil største Convergence konference, der i år sætter fokus på, hvordan virksomheder kan nytænke måden, hvorpå de kommunikerer og interagerer med deres kunder. Samtidig omhandler konferencen styrkelse af virksomheders konkurrenceevne ved bedre indsigt i og samarbejde med leverandører og medarbejdere, så de altid er på forkant med udviklingen. Blandt nyhederne er mobile forretningsapplikationer, social marketing og business analytics.

Ifølge Gartner vil CMO’en (marketingdirektøren) i 2017 være ansvarlig for en langt større procentdel af virksomhedens teknologibudget end CIO’en, fordi netop marketing, salg og kunderelationer kan optimeres vha. bedre IT-systemer og værktøjer. I den forbindelse understreger Microsofts øverstansvarlige for Dynamics-forretningen, Kirill Tatarinov, at forretningsapplikationer bringer betydelig større værdi, når de bliver koblet sammen med IT-løsningerne. Tatarinov fremhæver, at Microsoft Dynamics’ mål er, at være bannerfører for denne integration mellem business og IT i virksomhederne samt integration mellem organisation, medarbejdere, teknologi og - naturligvis - kunder.

Den danske catering-virksomhed, Catering Engros, opnår store konkurrencefordele med en IT-løsning, der understøtter deres forretningsmål og bringer dem tættere på kunderne. Catering Engros er med en omsætning på 1,8 mia. kr. en af Danmarks største udkørende foodservice grossister, som har over 90 lastbiler, seks lagerterminaler i Danmark og på Grønland samt to Cash & Carry butikker.

Niels Peter Habekost, økonomidirektør, Catering Engros, siger: ”Vi har brug for en produktiv organisation og et effektivt distributionssystem for at servicere vores kunder optimalt. Kombinationen af Microsoft Dynamics, CRM og SharePoint giver det nødvendige flow og overblik, der gør, at Catering Engros er en konkurrencedygtig spiller i en fødevareindustri, hvor optimering af tid og logistik er afgørende faktorer.”

Social, cloud og mobilitet - nu også i forretningssystemerne

De største nyheder på konferencen er inden for integreret og social marketing samt cloud og mobilitet, hvor Microsoft sætter fokus på, hvordan virksomhed kan forene teknologi med kunderne. Marketing, salg og kundeservice er fundamentet for et optimalt kundeengagement, og integreret styring af marketing har vist sig at være en vigtig strategi for virksomheder, der har fokus på nye kunderelationer samtidig med, at de skal differentiere sig på branding, innovation og service. 

Blandt konferencens vigtigste nyheder er:

-          Ny version af MarketingPilot og MarketingPilot Connector, som giver marketingchefen fuld automatisering af marketing og business intelligence. I praksis kan man således planlægge, følge og optimere interaktioner med kunder på tværs af digitale, sociale og traditionelle kanaler.

-          Social overvågningsservice på tværs af Microsoft Dynamics CRM løsninger, som giver kunder bedre mulighed for monitorering af marketingaktiviteter og mere skræddersyede kampagner. Denne nyhed er styrket af Microsofts nylige opkøb af NetBreeze, der netop specialiserer sig i sprog-analytics, data mining og tekstanalyse.

-          Dynamics AX2012 applikationer til smartphones og tablets, herunder mobil rapportering og tilbagebetaling af rejseudlæg og kvitteringer, tidsstyring på farten, godkendelse af budgetter, timesedler og andre administrative processer. Disse applikationer bliver tilgængelige på Windows RT, Windows Phone 8 samt Android og iOS enheder.

Mere information om Microsoft Dynamics nyhederne fra Convergence kan findes her.

For yderligere spørgsmål, kontakt Alexander Schadow, business group lead, Microsoft Dynamics: 29499814 / aschadow@microsoft.com.

Comments (0)

Skip to main content