Introduktionstilbud på Windows 8 – du kan stadig nå det


Siden lanceringen af Windows 8 i oktober har brugerne haft mulighed for at opgradere til Windows 8 Pro til en særlig introduktionspris på 229,- kroner, hvis man downloader opgraderingslicensen online på microsoft.dk/windows, og til en pris på 449,- kroner, hvis man køber opgraderingslicensen på DVD i butikkerne. Den særlige introduktionspris gælder indtil d. 31. januar 2013 – så hvis du endnu ikke har opgraderet din pc, er det måske på tide?

Fra den 1. februar 2013 træder de nye priser i kraft og brugerne kan fremover opgradere til Windows 8 for 899,- kroner og Windows 8 Pro for 1.999,- kroner.

 

Læs mere om Windows 8 og få vejledning til opgradering på microsoft.dk/windows   

Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, mthansen@microsoft.com

 

 

Comments (0)

Skip to main content