Velkommen til Microsoft NAV 2013


I dag lancerer vi Microsoft Dynamics NAV 2013 – Microsofts forretningssystem, som er målrettet SMB-markedet til virksomheder med imellem 5 og 250 PC-brugere. En af de store nyheder i det nye Microsoft Dynamics NAV 2013 er muligheden for at nå bredere ud i organisationen, så endnu flere medarbejdere på tværs af afdelinger og fagområder kan få gavn af data og viden. 

Tilgængelig on-premise eller i skyen

Microsoft Dynamics NAV 2013 kan anvendes i tre typer af klienter: Windows-klient, web-klient eller SharePoint-klient. En ny webbasseret klient gør det muligt, at brugere uden en dedikeret NAV-klient nu kan får adgang til al forretningsfunktionalitet direkte fra browseren – altså uden at der skal installeres noget på PC’en. Det betyder let adgang til NAV 2013 fra hvillken som helst PC eller fra mobile enheder, så endnu flere medarbejdere kan få adgang til data, lige meget hvor de befinder sig.

Denne udgave af Microsoft Dynamics NAV kommer udelukkende i en rollebaseret udgave. Det vil sige, at brugeroplevelsen i Dynamics NAV 2013 er skræddersyet til den rolle, man udfylder i virksomheden. Dermed skal man kun forholde sig til relevante informationer og funktioner.

NAV 2013 får stærkere integration med øvrige Microsoft-løsninger

Microsoft Dynamics NAV 2013 har fuld integration med øvrige Microsoft–løsninger som fx Office365 og CRM Online. Microsoft NAV 2013 har også fået bedre integration med SharePoint, og brugerne kan nu let få adgang til NAV 2013 fra mobile enheder. For eksempel kan projektledere, der fx ikke er vant til

Microsoft Dynamics NAV, nemt få overblik over projekterne baseret på data fra Microsoft Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics NAV 2013 med opdateret brugergrænseflade

NAV 2013 har fået opdateret den grafiske brugeroplevelse, hvor det velkendte Office-udtryk videreføres. Det gør det nemmere at lave en personlig opsætning med større frihed til at konfigurere brugerfladen, så relevante informationer selv finder frem til brugeren.

Det er også blevet nemmere at anvende grafer og diagrammer med mulighed for at oprette interaktive diagrammer. I Dynamics NAV 2013 kan alle lister nu vises i diagramform, og endelig kan brugerne selv definere og opsætte diagrammer i NAV 2013 ud fra egne behov og ønsker.

Stærkt Styringsværktøj for ledelsen

Microsoft Dynamics NAV 2013 kommer naturligvis også med ny funktionalitet. Bl.a. to nye moduler, som giver ledelsen styrkede muligheder for, at styre virksomheden baseret få fakta – her tænkes især på likviditetsstyrings- og omkostningsstyringsmodulerne. Sammen med muligheden for de interaktive diagrammer i Microsoft Dynamics NAV 2013 giver ledelsen mulighed for, lynhurtigt at reagere og korrigere, hvor det er nødvendigt og for på den måde at planlægge korrekt.

Som det første ERP-produkt fra Microsoft bliver det inden længe muligt at afvikle og hoste Dynamics NAV 2013 på Microsofts Azure, ligesom det selvfølgelig stadig er muligt at køre applikationen via en Microsoft hosting-partner.

 Læs mere om Microsoft Dynamics NAV 2013 på Microsoft Dynamics ERP (The Edge).

Mvh. Tine Plambech Pedersen, produktchef Dynamics NAV: plambech@microsoft.com / 29499801


Skip to main content