Internet Explorer issue


Tidligere på ugen berørte en sårbarhed i Internet Explorer et mindre antal brugere, og det har givet anledning til massiv presseomtale.

Microsoft har i dag frigivet en opdatering, der kan downloades med et enkelt klik, som vil beskytte din computer. Det påvirker ikke mulighederne for at surfe på internettet, og det kræver ikke en genstart af computeren. Vi vil distribuere en automatisk opdatering til alle Internet Explorer-brugere gennem Windows Update og vores andre distributionskanaler fredag d. 21. september. Vi anbefaler, at du installerer opdateringen så snart, som den er tilgængelig. Hvis din PC er slået til at opdatere automatisk, vil du ikke skulle foretage dig noget. Alle bør i øvrigt indstille sin computer til at opdatere automatisk gennem Windows Update, ikke kun på grund af denne sårbarhed, men det fikser også løbende opdateringer og forbedringer.

Løsningen kan hentes her: http://support.microsoft.com/kb/2757760#FixItForMe og du kan indstille Windows Update på din pc her: http://windowsupdate.microsoft.com 

Yunsun Wee, director, Trustworthy Computing Group

Skip to main content