Se hvordan Nokia og Microsoft lancerede Lumia 800 i Parken


I fredags lancerede Nokia og Microsoft den nye Nokia Lumia 800 med Windows Phone i Danmark.

Den nye smartphone er blevet taget glimrende imod af anmelderne. Nu venter dommen ude i butikkerne. Ingen tvivl om at Windows Phone er lillebror på markedet lige nu efter iOS og Android. Men IDC og Gartner – to velansete analysehuse – skrev sidste år, at vi bliver nummer to i smartphone-markedet i 2015. Og nu beretter IHS iSuppli det samme.

Ifølge analysevirksomheden vil Windows Phone i 2015 rykke ind på anden pladsen med en lille margen foran Apples iOS – begge efter Googles Android-OS. Læs mere om forudsigelserne hos amerikanske Computerworld her.

Selve lanceringen blev hold i Parken ved et opsigtsvækkende show. Vi snakker DJ Noize, Copenhagen Drummers, en superbil, Halo Master Chief, 500 frivillige og spillere fra FC Københavns Superliga-hold mv. Alt sammen med tile-opbygningen i Windows Phone som omdrejningspunkt i et 20 minutters show.

 

Vh Henrik Kølle Petersen, produktchef for Windows Phone - hpeters@microsoft.com.

Comments (0)

Skip to main content