Microsoft tager den private sky ned på jorden


Den øverst ansvarlige for Server & Tools i Microsofts hovedkvarter i Redmond, Satya Nadella, har netop offentliggjort planerne for, hvordan Microsofts Private Cloud-løsninger kan spare virksomhederne for penge, således at de kan blive mere konkurrencedygtige i 2012.

Nøglen til den private sky er System Center 2012, der er fundamentet for, at virksomhederne kan bygge en Private Cloud baseret på den infrastruktur, de allerede er bekendt med, eller som de allerede ejer – inkl. andre leverandørers platforme og virtualiseringteknologier. Ved hjælp af en række integrerede værktøjer giver System Center 2012 let administration af virksomhedens fysiske og virtuelle it-miljøer, på tværs af både datacenter, desktops og mobile enheder.

Du kan læse mere om Microsofts Server- og Cloudplatform her, følge med på Twitter: #MSFTprivatecloud, eller få overblikket gennem nedenstående Infografik.

Vh Claus Petersen, Product Marketing Manager - cpeters@microsoft.com.


Comments (0)

Skip to main content