Kinect til Xbox 360 i Guinness Rekordbog – 10 millioner sensorer solgt


Siden Kinect til Xbox 360 blev sat til salg den. 4. november 2010, er der blevet solgt 10 millioner Kinect-sensorer verden over. Succesen har også påvirket salget af spil, hvor der til dato er røget mere end 10 millioner Kinect-spil over disken. 

 Kinects succes har medført, at Guinness Rekordbog officielt har tildelt Kinect titlen som "Hurtigst sælgende forbrugerelektronik". Rekorden blev sat over en periode på 60 dage mellem 4. november 2010 og 3. januar 2011. Der blev i perioden solgt i alt 8 millioner enheder globalt, hvilket svarer til ikke mindre end 133.333 enheder om dagen.

 "Salgstallene taler for sig selv" siger Gaz Deaves, Gaming Editor for Guiness World Records. "Ifølge en  uafhængig undersøgelse er intet andet stykke forbrugerelektronik blevet solgt hurtigere på 60 dage - et imponerede resultat når man tænker på konkurrencen i det marked".

"At havne i Guinness Rekordbog er jo helt fantastisk - så ved man at man har ramt noget rigtigt. Siden vi så Kinect for første gang, vidste vi det ville blive stort, men vi må jo indrømme, at dette overgår vores forventninger" siger Claus Due, Country Lead, Retail Sales & Marketing, Microsoft. "2011 bliver et virkeligt stærkt år for Xbox. Der kommer nogle fantastiske spil til Kinect'en, men vi glemmer naturligvis ikke vores core-gamere - mon ikke nogle af dem glæder sig til Gears of War 3".

Læs mere om kåringen her.

VH Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.

Skip to main content