Nye kompentencer, nye træninger i CRM Customization & Configuration…..


De nye kompetenceændringer er lige rundt om hjørnet. Har du sikret dig at netop dine kvalifikationer er up to date i forhold til de nye kompetencekrav? Er du sikker på at beholde din CSA? Customization & Configuration 4.0 tæller ikke med fremover, var du klar over dette?

Fortvivl ej! Microsoft er gået sammen med to træningspartnere om at levere CRM Customization & Configuration 2013 til en favorabel pris.

I den nye 2013 udgave er der en række nye features du som partner skal opdateres på- dette er en god mulighed for at få gjort netop dette samtidig med at du får opdateret dine konsulenters kvalifikationer.

Hvis du er i tvivl om kompetencekravene på CRM, se her.

Vi har lavet to tilbud, så det er bare at vælge den der passer bedst ind i din hverdag. Begge tilbud omhandler træning på Microsoft Dynamics CRM 2013 Customization and Configuration og er inkl. certificeringseksamen MB2-703.

Begge tilbud koster 10,000 kr. eks moms.

Global Knowledge tilbyder udover on-site levering lokalt en virtuel løsning, der giver dig mulighed for at deltage remote, over tre dage. For mere info på virtuel levering, kontakt venligst Global Knowledge direkte på
training@globalknowledge.dk

Start: 24 marts. TILMELD DIG

Firebrand Training tilbyder et intenst to dages forløb på deres kursusfaciliteter i Sydsverige. Kursister samles op dagen forinden kl 15 i Københavns Lufthavn. Prisen er inkl. overnatning og forplejning. For mere information om leveringen hos Firebrand Training, tages direkte kontakt på info@firebrandtraining.dk

Start: 7 april: TILMELD DIG

Ved tilmelding giver du samtykke til at Microsoft Danmark og Firebrand Training og/eller Global Knowledge deler dine data i forbindelse med Customization & Configuration seminaret, der afholdes hhv. D 24-26 marts
2014/7-8 april 2014.

Comments (0)

Skip to main content