Næste NAV brugergruppemøde er den 5. maj hos Danæg, Christiansfeld


29. januar var første opstartsmøde i NAV brugergruppen i Danmark, kaldet NAVUG. Der var et flot fremmøde på ca. 30 personer.

Næste møde den 5. maj er i Jylland. Hvis du har NAV-kunder, som kunne tænke dig at præge fremtiden i NAVUG i Danmark, hvor kunder møder kunder, så skal de melde sig ind i NAVUG på https://www.navug.com/membership_application/. Hvis de registrerer sig med koden: NAVUG-Denmark, - hvis de ikke allerede har gjort det, får de 1 års gratis medlemskab.

I NAVUG Community er der en række tilbud og mulighed for at diskutere på tværs. Hvis dine kunder sidder med helt specielle udfordringer, så findes der ”Special Interest Groups” under ”Member Resources”, hvor de måske på globalt plan, kan finde nogle af udveksle erfaringer med.

NAVUG brugergruppen kører selvstændigt og er for NAV-kunder. Microsoft og NAV-partnere er ikke en del af det, medmindre vi bliver inviteret af brugergruppen.

Comments (0)

Skip to main content