C5 2014 – How to videoguides


I forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics C5 2014 producerede vi en række how-to-videoer, som vi lagde op på vores Youtube-kanal. Vi har fået meget positive tilkendegivelser fra vores kunder og partnere, så har du ikke set videoerne eller benyttet dig af dem endnu, så kan du finde et link til dem nederst i dette indlæg.

How-to-videoerne er lavet med det formål, at bringe dig og dine kunder sikkert igennem de forskellige stadier af Microsoft Dynamics C5 2014, og der har været stor fokus på, at det skal være nemt og overskueligt at benytte videoerne. Så vil du gerne være mere sikker i et emne eller mangler du lidt mere baggrundsviden, så kan videoerne være en stor hjælp til at komme videre.

I videoerne vises bl.a. hvordan:

  • betalinger registreres
  • rabatter oprettes
  • kreditnotaer udstedes
  • man kommer godt i gang med Microsoft Dynamics C5 2014

At se disse videoer igennem er en god og tilgængelig måde at løse udfordringer, hvis det bliver lidt teknisk. Og hvad enten man lige er startet med Dynamics C5 2014 eller har arbejdet med det i længere tid, så er der lidt for enhver.

På PartnerSource kan du finde yderligere info ved at klikke på linket her. Der finder du bl.a. vores how-to-dokumenter samt andet omkring Dynamics C5 2014.

Som partner opfordrer vi dig til at linke til videoerne fra jeres egen Microsoft Dynamics C5 2014 website, så jeres kunder kan drage nytte af dem.

På listen herunder er der link til 15 how-to-videoer med forskelligt indhold. En god video at starte med er Velkommen til Microsoft Dynamics C5 2014, men er du helt ny så er denne rigtig god Hvordan jeg gør Microsoft Dynamics C5 2014 klar til brug.

How-to Videoer: 

Med venlig hilsen

Dynamics C5 teamet

Comments (0)

Skip to main content