NAV partner – anvender du SMB ERP promotions? Hvis ja, så kig med her!


Kære Dynamics NAV-partner,

Efter nytår har vi planlagt aktiviteter, som bringer vores SMB ERP promotions HELT ud til de potentielle kunder i markedet. Det hele samler sig på en landing site i starten af det nye år, hvor budskabet omkring alle vores gode tilbud vil blive præsenteret i stil med:

”Microsoft har nogle meget attraktive tilbud til dig på licenser til Microsoft Dynamics NAV.

Hvis du har en mindre virksomhed på udkig efter et professionelt økonomistyringssystem, så giver vi dig mulighed for at få mere end 50% rabat for en opstarts-licens inklusiv adgang for op til fem brugere. Det giver dig overblik over virksomhedens finansielle situation samt kontrol over kunder og leverandører og styr på ordrene og dit varelager.  

Hvis du har brug for en mere avanceret løsning med yderligere funktionalitet, så har du mulighed for at tilføje en udvidelsespakke med 50% rabat.

For den større virksomhed, som har brug for at tilføje mange ekstra brugere til løsningen, så er der også rabat at opnå her. Rabat på mange ekstra brugere kan opnås, hvad enten du alene har startlicensen, eller hvis du også har tilføjet udvidelsespakken.”

Formålet med alle aktiviteter er naturligvis at skabe henvendelser til Jer partnere, og derfor vil der naturligvis være en ”Find en partner”-knap som linker over i PinPoint. Vi har derfor brug for din tilkendegivelse af, hvorvidt du bruger de tre ovennævnte promoer i dit salgsarbejde for at kunne tagge dig til denne kampagne. Hvis det er tilfældet, så send venligst en mail til dyndk@microsoft.com med teksten ”Ja, jeg bruger FY14 SMB ERP promoerne” i emnefeltet.

Skulle du have brug for at genopfriske dit kendskab til promoerne, så findes detaljerne på PartnerSource.


Comments (0)

Skip to main content